Lagerhotel

Lagerhotel til dine ejendele hos Ørslev Flytteforretning

Er du i gang med at flytte eller har du brug for ekstra plads til dine ejendele? Ørslev Flytteforretning står klar til at hjælpe dig med vores professionelle lagerhotelløsninger. Uanset om du har brug for opbevaring over en længere periode eller blot i forbindelse med en flytning, så har vi fleksible muligheder, der kan imødekomme dine behov.

Kontakt os for at høre om ledige rum og priser

Er du interesseret i at få ekstra plads ved hjælp af vores lagerhotel?

Kontakt Ørslev Flytteforretning i dag for at høre mere om vores ledige rum og priser. Vores professionelle team står klar til at hjælpe dig med at finde den optimale løsning, der passer til dine behov.

Lad os tage hånd om dine ejendele, så du kan fokusere på det, der er vigtigt for dig.

Send os en mail idag!

Fordelene ved at få ekstra plads ved hjælp af lagerhotel

$

Skab ro og organiser dit hjem

Når du skal flytte eller blot mangler lidt ekstra plads til dine ejendele, kan det være en udfordring at holde styr på det hele. Med vores lagerhotelløsninger får du mulighed for at skabe ro og organiser dit hjem. Du kan nemt og bekvemt flytte de ting, du ikke har brug for i øjeblikket, over til vores sikre lagerfaciliteter. Dette vil give dig mere plads derhjemme og en mere overskuelig hverdag.

$

Sikker opbevaring af dine ejendele

Hos Ørslev Flytteforretning kan vi tilbyde dig en sikker opbevaring af dine ejendele. Vores lagerfaciliteter er overvåget døgnet rundt og beskyttet mod fugt og skadedyr. Du kan derfor trygt overlade dine værdifulde ejendele i vores varetægt. Vi sørger for at passe godt på dem, så du kan have ro i sindet.

$

Fleksible løsninger til ethvert behov

Vi forstår, at behovene for ekstra plads kan variere. Derfor tilbyder vi fleksible løsninger, der kan tilpasses præcis til dine behov. Uanset om du har brug for et lille rum til opmagasinering af nogle få møbler eller et større rum til opbevaring af hele dit hjem, har vi rum i forskellige størrelser tilgængelige. Du betaler kun for den plads, du har brug for, og vi hjælper dig med at finde den perfekte løsning.

$

Hurtig adgang til dine ejendele

Vi ved, hvor vigtigt det er for vores kunder at have hurtig adgang til deres ejendele. Derfor har vi gjort det nemt for dig at besøge vores lagerfaciliteter og få fat i dine ting, når du har brug for dem. Vi har fleksible åbningstider og sikrer, at du kan komme til dit opbevaringsrum, når det passer dig bedst. Vi vil gerne gøre det så bekvemt som muligt for dig.

Faciliteter & procedure

Vores lagerhotel består af store og rummelige lokaler, som er indrettet til formålet. Vores opvarmede lagerfaciliteter består af ventilationer, så lokalerne fremstår tørre og brugbare.

Hvis du selv ønsker at aflevere dine møbler, er dette også muligt. Vi vil herefter samle dine ting og anbringe dem på lagerhotellet. Der bliver desuden registreret en kontrakt på dine ejendele, så alle ting bliver noteret korrekt. Det er også muligt at leje en af vores mindre containere, hvis der ønskes en billigere løsning end lagerhotel.  

Selfstorage

Som noget nyt, tilbyder vi nu også Self Storage, hvor du har adgang til din opbevaring 24 timer i døgnet.

Her får du din egen kode og nøgle til dit depot, som findes fra 3-9 m2. Vores nye “Self Storage-lager” er en del af vores nuværende møbelopbevaringslager, dog er de adskilte, så du som kunde kun har adgang til din personlige boks. 

Se vores andre services

Møbelopbevaring

Vi tilbyder opbevaring af dine møbler og ejendele på vores møbellager

Privatflytning

Vi foretager alle former for flytninger for private.

Erhvervsflytning

Vi varetager gerne erhvervs- og tjenesteflytninger i forskellige former.