Lagerhotel

Vi opbevarer dine ejendele

Med vores lagerhotel er det muligt at få opbevaret dine møbler, personlige ejendele og andet, hvis du er i pladsmangel, mellem to boliger eller flytter til udlandet for en periode. Med vores lagerhotel henvender vi os ofte til private kunder, men tilbyder også opbevaring til forskellige boligselskaber.

Faciliteter & procedure

Vores lagerhotel består af store og rummelige lokaler, som er indrettet til formålet. Vores opvarmede lagerfaciliteter består af ventilationer, så lokalerne fremstår tørre og brugbare.

Hvis du selv ønsker at aflevere dine møbler, er dette også muligt. Vi vil herefter samle dine ting og anbringe dem på lagerhotellet. Der bliver desuden registreret en kontrakt på dine ejendele, så alle ting bliver noteret korrekt. Det er også muligt at leje en af vores mindre containere, hvis der ønskes en billigere løsning end lagerhotel.  

Selfstorage

Som noget nyt, tilbyder vi nu også Self Storage, hvor du har adgang til din opbevaring 24 timer i døgnet.

Her får du din egen kode og nøgle til dit depot, som findes fra 3-9 m2. Vores nye “Self Storage-lager” er en del af vores nuværende møbelopbevaringslager, dog er de adskilte, så du som kunde kun har adgang til din personlige boks. 

Kontakt os

Ønsker du at bestille en plads på vores lagerhotel, eller blot høre mere om dine muligheder, er du velkommen til at kontakte os på 22 62 10 55

Vil du helst gerne klare din flytning selv, så kan du også leje en flyttebil hos Ørslev Flytteforretning ApS

Send os en mail idag!

Se vores andre services

Møbelopbevaring

Vi tilbyder opbevaring af dine møbler og ejendele på vores møbellager

Privatflytning

Vi foretager alle former for flytninger for private.

Erhvervsflytning

Vi varetager gerne erhvervs- og tjenesteflytninger i forskellige former.